Saturday, 6 December 2008

Maintain PC (Tuneup Utilities 2008)


Ok nie program yang aku recommended kan kat semua orang yang xpandai nak main tainkan windows. Tuneup utilities nie terdiri dari beberapa program yang di gunakan tok maintain windows. Yela kadang2 kite xtau ape masalahnya windows. Mcm nak cleankan registary, nak freekan space disk, lajukan pc, lajukan internet connection dan mcm2 lagi la.

Just dengan klik beberapa butang, tuneup utilities nie akan kasi repair korang punya computer sebaik mungkin.. so aku rekomenkan kat korang la. Klik bawah tok download.

www.download.com/TuneUp-Utilities-2008/3000-2094_4-10787492.html
atau
www.tune-up.com/download/

Nak register software tu ko pakai maklumat yang aku sertakan nie… Sepatotnya aku x leh wat mcm nie.. Kang kena saman plak..

Product licensed to:
Crem//ZwT
Team Z.w.T

Product Key:
6N1EM-P7E81-SVPTG-ATV6B-AUNB4-41AEU

Selamat bergembira la ea..
#Tolong pastikan Tuneup Utilities 2008 sebab web yang aku bagi tu mugkin akan divertkan korang kat yang baru punya 2009. Product key nie tok 2008 sahaja TQ.

3 comments:

shanks said...

ni btul ke product key dia

Moderactor87 said...

aku dah betulkan dah kesilapan menaip...

jae~A.K.A jawe said...

hampeh je ak download..mcm hampeh..